Ήλιδα Ολυμπία: Το Μονοπάτι της Εκεχειρίας
Η Διοργάνωση

H Συμπολιτεία Ολυμπία με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την Unesco, το CISM, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, το Συμβούλιο της Ευρώπης και την Καλλιπάτειρα και συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ήλιδας,τον πρώτο "Δρόμο της Ολυμπιακής Εκεχειρίας".

Διαδρομή - Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, η πορεία των 49 χιλιόμετρων ξεκινά από την είσοδο του παλαιού μουσείου στην Αρχαία Ήλιδα και μέσω της χάραξης του «Μονοπατιού της Εκεχειρίας» συνεχίζει προς τα χωριά Δάφνη, Κεραμιδιά, Δαφνιώτισσα, Περιστέρι, Χειμαδιό, Σόπι, Καράτουλα, Μαγούλα, Λατζόι, Ηράκλεια, Πουρνάρι, Πελόπιο, Πλάτανος και τερματίζει στο νέο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ιατρικές Συμβουλές

Για να απολαύσετε τη συμμετοχή σας στον «Δρόμο της Εκεχειρίας» θα πρέπει να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και υγιείς την ημέρα του αγώνα. Αφού σας καλωσορίσουμε θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους συμμετέχοντες και ειδικότερα σε όσους δεν προετοιμάστηκαν επαρκώς το προηγούμενο διάστημα.

Συμμετοχές - Αποτελέσματα

Η πορεία αυτή δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι συμμετέχοντες κινούνται μαζί.

Χορηγοί

Από αυτό το κορυφαίο γεγονός δεν θα πρέπει να λείψει κανείς! Θα πρέπει όλοι μας με τις μικρές ή τις μεγάλες μας δυνάμεις να γίνουμε χορηγοί του.

Εθελοντές